Avantajele colaborării cu ContaDB

De ce considerăm că veți beneficia de colaborarea cu noi

Fie că reprezentați o microîntreprindere sau o companie multinațională, serviciile pe care vi le oferim pot fi mai eficiente, mai sigure și mult mai avantajose, decât dacă ați avea propriul departament de contabilitate.

Calitatea la standarde corporatiste, flexibilitatea dar și alinierea la legislaţie, fac din ContaDB un partener pe care vă puteti baza planurile de dezvoltare ale companiei dumneavoastră.

În prezent, în Romania, externalizarea contabilităţii este cea mai eficientă soluţie pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

ÎNCREDERE ȘI RESPECT

Construim relații bazate pe încredere și respect cu toți clienții noștri. Tratăm fiecare companie cu aceeaşi seriozitate, fie că este un start-up, o microîntreprindere cu capital românesc sau o multinaţională.

SUSȚINEM DEZVOLTAREA AFACERII

Contribuim la consolidarea companiei dumneavoastră, de pe poziția de furnizori de servicii de contabilitate, optimizare fiscală, salarizare și administrare personal. Identificăm și creăm soluțiile potrivite fiecărui client și le implementăm cu succes împreună.

INFORMAȚIE CORECTĂ, COMPLETĂ ȘI LA TERMEN

Gestionăm evidența operațiunilor contabile, analize și rapoarte financiare, situații de personal, declarații de impozite şi taxe la Administraţia Financiară, intr-un flux financiar transparent. Toate acestea vor fi realizate la timp și fără bătaie de cap pentru managerul companiei, pentru a permite administrarea în cele mai bune condiții și luarea deciziilor de planificare strategică a afacerii.

RAPOARTE CUSTOMIZATE PE CLIENT

Configurăm rapoartele financiar-contabile în funcție de specificul activității si solicitarea fiecărui client in parte.

Mai mult, aveți acces la datele financiare ale companiei de la distanță, atunci când nu vă aflați la birou.

PROCEDURAREA ACTIVITATII

Imediat ce apare o nouă ”speţă”, aceasta este analizată din punct de vedere legislativ, iar soluţia este verificată si apoi standardizată, fiind utilizată de către toţi membrii echipei.

CONSULTANŢĂ CONTABILĂ ȘI FISCALĂ INCLUSĂ

Un expert contabil va fi la dispoziția dumneavoastră tot timpul, pentru a răspunde întrebărilor legate de contabilitate și proceduri specifice. Totodată, oferim clienților suportul și expertiza noastră în clarificarea subiectelor pe teme de fiscalitate sau optimizare fiscală a afacerii.

Aceste servicii vă pot fi extrem de utile în perioada controalelor fiscale.

LEGISLAȚIE LA ZI

Ne însușim permanent noutățile și modificările în materie de legislație fiscală, pentru a putea răspunde prompt și la obiect în rezolvarea oricărei situații. Lăsati grija interpretărilor legislative în seama noastră! Noi vom sorta informația și o vom transmite, însoțită de recomandările necesare si explicații pe întelesul tuturor.

LUCRAȚI CU O ECHIPA DE SPECIALIȘTI

Alocăm pentru fiecare client: un manager de proiect, un expert contabil, un consultant fiscal, un expert în salarizare, cât și o echipă de profesionişti contabili, care pot interveni în lipsa acestora. Suntem permanent la dispoziția clienților noștri!

ASIGURARE ÎMPOTRIVA RISCURILOR

Avem încheiate polițe de asigurare profesională împotriva a riscurilor. Deși nu a fost cazul pâna acum, dacă se întâmplă să greșim, eventualele amenzi datorate acestui lucru nu vor ajunge în sarcina clienților. Până în prezent, nici un client nu a avut de plătit amenzi din cauza noastră.

ACCES LA SOLUȚII ȘI FURNIZORI NOI

Vă ajutăm chiar și atunci când aveți nevoie de produse sau servicii, altele decât cele de contabilitate. Fie că este vorba de un model de contract, o firma de transport sau găsirea unui dezvoltator web, sunt șanse să vă putem recomanda soluții foarte utile, poate chiar din rândul clienților noștri.

INVESTIM ÎN PREGĂTIREA PROFESIONALĂ

Punem pasiune în tot ceea ce întreprindem.  Investim constant în pregătirea profesională a echipei noastre, prin participarea la cursuri de specializare şi seminarii de profil.

Cine suntem

ContaDB pune la dispoziție ce peste 15 ani de experiență în domeniu pentru a vă oferi servicii de contabilitate și suport de cea mai înaltă calitate.

Vino in echipa noastra
Vile de vanzare direct dezvoltator