Cariere

Îţi oferim oportunităţi de specializare și de dezvoltare a unei cariere de succes

Căutăm permanent colegi noi, cu atitudine pozitivă, proactivi şi responsabili. Dacă te regăseşti în acest profil, te aşteptăm în echipa noastră!

De ce să lucrezi într-o firmă de contabilitate?

În echipa noastră, vei avea ocazia să te dezvolți continuu într-un mediu de lucru dinamic, în care poți prinde experiență rapid. Alături de noi vei cunoaște un număr mare de spețe și vei întâlni provocări profesionale care te vor motiva să-ți atingi potențialul. Vei avea ocazia să intri în contact cu mediul dinamic al afacerilor și vei lucra cu o echipă de profesioniști.

Pregătire

Compania noastră este orientată pe a-și cultiva o echipă cât mai bine pregătită. De aceea investim constant în cursuri și calificări pentru experții noștri.

Procesul de pregătire începe cu identificarea punctelor de interes ale fiecărui angajat. Odată identificate, acestea sunt dezvoltate prin facilitarea accesului la cele mai bune cursuri pentru perfectarea aptitudinilor respetive.

Experiență

Pregătirea teoretică poate fi pusă în valoare doar prin practică. De aceea, după fiecare curs, căutăm să oferim colegilor noștri expunere la cazuri reale în care să-și poată testa noile cunoștințe și demonstra abilitățile.

Cod Job
Nume Job
Fin11513

Economist cu experiență

Descriere Job

- Organizeaza si asigura efectuarea corecta si la timp a inregistrarilor in contabilitate, pe baza documentelor primite de la clienti;

- Verifica corectitudinea inregistrarilor contabile;

- Verifica componenta soldurilor conturilor si efectueaza reglari pe baza acestora;

- Verifica si/sau efectueaza inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA, regleaza dupa caz balantele de verificare lunare;

- Stabileste impozitele de plata;

- Intocmeste declaratiile fiscale obligatorii;

- Intocmeste bilanturile contabile;

- Tine evidenta mijloacelor fixe;

- Documenteaza lucrari de consultanta fiscala in colaborare cu consultantii fiscali ai societatii;

- Intocmeste raportari speciale pentru clienti;

- Mentine legatura cu clientii repartizati

Angajam Economist cu experienta in Targoviste. Firma de contabilitate ContaDB angajeaza in conditii avantajoase economist cu experienta.

Candidatul ideal:Cautam un/o coleg/a cu experienta (minim 5 ani) in tinerea contabilitatii, organizat/a, capabil/a sa tina evidenta mai multor societati comerciale.Experienta in lucru la firma de contabilitate, limba engleza/italiana si cunostinte de lucru in Excel constituie un avantaj.Programul de contabilitate in care lucram pentru cea mai mare parte a clientilor nostri este SAGA. Trimite CV la adresa de e-mail: info@contadb.ro

Mai multe detalii
JA004

Contabil Junior

Descriere Job

Întocmirea situațiilor, rapoartelor și declarațiilor legale
Menținerea relației cu clienții
Reprezentarea clienților la controalele fiscale
Pregătire profesională continuă
Contribuție proactivă la dezvoltarea firmei

Suntem în continuă dezvoltare şi căutăm să integrăm în echipa noastră profesionişti dornici să lucreze într-o firmă de contabilitate. Punem accent pe profesionalism şi pe încredere, atât între membrii echipei cât şi în relaţia cu clienţii. De aceea în permanență căutăm viitori colegi, dornici să ni se alăture!Dacă vrei să ni te alături completează CV-ul şi scrisoarea de intenţie şi trimite-le pe e-mail la adresa office@uptitude.ro!Dacă eşti selectat(ă) te vom suna şi te vom invita la un interviu.

Mai multe detalii
Vile de vanzare direct dezvoltator