Cine suntem

Aflați cine suntem, la ce ne pricepem și cum vă putem ajuta.

Expertiza Noastră

Conta DB este o firmă de consultanță și contabilitate cu peste 13 ani de experiență în piață. Suntem o echipă dinamică, formată din experți contabili, experți în salarizare și consultanți fiscali.

Scopul Nostru

Misiunea noastră este să oferim un pachet complet de servicii clienților noștri. Noi dorim ca serviciile noastre să rezolve probleme, nu să peticească anumite lipsuri. De aceea, pachetele noastre de servicii sunt croite special pentru fiecare client.

Viziunea Noastră

Noi considerăm că societatea se poate schimba puțin câte puțin, fiecare contribuind la această schimbare. De aceea, ne-am propus să oferim servicii de calitatea și complexitatea celor pe care le întâlnim la firmele mari și foarte performante.

Operațiuni la Registrul Comerțului 90%
Contabilitate și expertiză contabilă 95%
Strategie și optimizare fiscală 90%
Salarizare, HR și Revisal 80%
Consultanță Fiscală 85%

Cum am început

De 19 ani în domeniu, de 15 ani oferind servicii premium
2000
Începutul unei idei

Proaspăt absovenți de ASE, am început să dezvoltăm ideea ținerii evidenței contabile pentru firme.

2001
Contabilitate primară pentru primii clienți

În casa bunicilor, cu un calculator și o imprimantă, ambele vechi și împrumutate, am început să ținem contabilitatea primară pentru primii clienți din Târgoviște: o tipografie, un distribuitor de pesticide și un magazin mixt.

2004
Autorizare CECCAR

Acesta a fost momentul în care am îndeplinit toate condițiile și aptitudinile necesare pentru obținerea autorizației de funcționare a firmei de contabilitate și expertiză contabilă membră CECCAR.

2007
ContaDB își diversifică activitatea și își mărește echipa

Dezvoltarea profesională continuă și plusul de experiență câștigat ne-au ajutat să  dezvoltăm un portofoliu de clienți cât mai diversificat. Acesta ne-a permis o creștere stabilă și extinderea echipei în acelasi timp.

2011
Prima experiență în București

Am reușit sa câștigam o competiție acerbă cu o mare firmă de contabilitate din București, astfel devenind furnizorul exclusiv de servicii contabile pentru reprezentanța în Romania a unei firme multinaționale. Această victorie a fost scânteia care a aprins curajul și încrederea în forțele noastre proprii. Încredere care ne-a permis să extindem serviciile și în mediul de afaceri din București.

2016
Prima recunoaștere profesională

După 12 ani de activitate, ContaDB a primit din partea CECCAR Dâmbovița premiul “FIRMA DE TOP” a anului 2016, în cadrul evenimentului “Topul firmelor de contabilitate din Județul Dâmbovița”

2017
Lansăm noul site și ne extindem în tot județul Dâmbovița

Am lansat site-ul ContaDB.ro și ne extindem echipa pentru a răspunde solicitărilor de servicii de contabilitate primite de la firme din mai multe zone ale județului Dâmbovița, precum: Moreni, Pucioasa, Fieni, Voinești, Găești, Titu, Răcari, Crevedia, Băleni, etc.

Rezultate

Ce performanțe am atins și ce clienți ne recomandă
45
de clienți mulțumiți, majoritatea permanenți
8
ani, media de perioadă contractuală
120
controale depășite cu bine
15000
ore de consultanță și strategie

Cariere

Îţi oferim oportunităţi de specializare și de dezvoltare a unei cariere de succes
Căutăm permanent colegi noi, cu atitudine pozitivă, proactivi şi responsabili. Dacă te regăseşti în acest profil, te aşteptăm în echipa noastră!

De ce să lucrezi într-o firmă de contabilitate?

În echipa noastră, vei avea ocazia să te dezvolți continuu într-un mediu de lucru dinamic, în care poți prinde experiență rapid. Alături de noi vei cunoaște un număr mare de spețe și vei întâlni provocări profesionale care te vor motiva să-ți atingi potențialul. Vei avea ocazia să intri în contact cu mediul dinamic al afacerilor și vei lucra cu o echipă de profesioniști.

Pregătire

Compania noastră este orientată pe a-și cultiva o echipă cât mai bine pregătită. De aceea investim constant în cursuri și calificări pentru experții noștri.

Procesul de pregătire începe cu identificarea punctelor de interes ale fiecărui angajat. Odată identificate, acestea sunt dezvoltate prin facilitarea accesului la cele mai bune cursuri pentru perfectarea aptitudinilor respetive.

Experiență

Pregătirea teoretică poate fi pusă în valoare doar prin practică. De aceea, după fiecare curs, căutăm să oferim colegilor noștri expunere la cazuri reale în care să-și poată testa noile cunoștințe și demonstra abilitățile.

Vile de vanzare direct dezvoltator