Mărturiile Colaboratorilor

Ce spun cei care lucrează cu noi...

Desfasurăm o colaborare constantă, ce durează de peste 15 ani. Firma de contabilitate ContaDB s-a dovedit un furnizor de servicii contabile și de salarizare de un înalt nivel profesional și totodată un partener de cursă lungă, motiv pentru care recomand cu caldură activitatea companiei potențialilor viitori parteneri.

Marius Șerban - Director General , CATYANA S.R.L.

Când am început colaborarea în 2006, eram la început de drum în afacerea noastră cu restaurantul. Aveam o sumedenie de întrebări, ne simțeam copleșiți de mormane de acte care nu făceau nici un sens pentru noi. Echipa ContaDB a avut întotdeauna disponibilitate pentru nevoile noastre și credem că acesta este cel mai important aspect atunci cand alegi sa externalizezi contabilitatea și calculul salarial.

Mihai Șoavă - Administrator , TOSCANY S.R.L.

Despre ContaDB? Simplu: flexibilitate, promptitudine, consultanță personalizată, pregatire profesională. Sunt doar cateva aspecte care caracterizează cea mai buna alegere pe care am facut-o în materie de externalizare de servicii.

Radu Stancu - Director General, RALPLAST PROD S.R.L.

ContaDB reprezintă unul din partenerii noștri de bază încă de la începerea activității în România, suportul lor fiind esențial pentru desfășurarea operațiunilor companiei. Receptivitatea la nevoile specifice, flexibilitatea, promptitudinea, solicitudinea și, nu în ultimul rând, atitudinea prietenoasă dovedite de-a lungul timpului sunt caracteristici pe care le apreciem în mod deosebit. Din 2012, de când colaborăm, putem concluziona că am fost inspirați atunci cand am ales ContaDB ca furnizor de servicii contabile, salarizare și resurse umane.

Vladimir Gincu - Administrator, RASMUSSEN & LUNDQUIST LOGISTIC S.R.L.

Colaborarea cu ContaDB ne-a adus o serie de avantaje: informarea permanentă asupra modificării legislației fiscale, promptitudinea răspunderii la telefon/mail, depunerea la timp a tuturor declarațiilor fiscale, și nu în ultimul rând rigurozitatea cu care tratează documentele și situațiile financiar - contabile. Echipa ContaDB se caracterizează prin profesionalism, ambiție și deschidere către nevoile clientului - o atitudine standard care îi definește și care constituie și azi bazele colaborării noastre.

Floarea Dincă - Administrator, MEDIANET S.R.L.

Căutam un contabil bun pentru firma mea. Totul a început cu o discuție telefonică și am fost convinsă! Lucrez cu firma de contabilitate ContaDB de peste 8 ani și recomand tuturor companiilor mici și mijlocii să externalizeze serviciul financiar contabil. Acum am mai mult decât un partener de încredere.

C. Dascalu - Administrator, E-IDEEA SRL

În anul 2005, când am plecat la drum cu un magazin de materiale de construcții am apelat la firma ContaDB să mă ajute cu evidența contabilă. Astăzi am 3 magazine iar colaborarea noastră e mai solida ca oricând, oferindu-mi increderea pe care mi-am dorit-o, privind siguranța contabilității, consilierea si furnizarea de informații financiare actualizate și usor de inteles. Recomand cu caldură această firmă de contabilitate care mi-a demonstrat că este un partener de încredere, prin profesionalismul și seriozitatea pe care le oferă.

Florin Dumitru - Director General, FIX-AN COM S.R.L.

A alege o firmă de contabilitate în București în ziua de azi este o adevarată provocare. Ne-am dorit un partener care să ne ofere siguranță în ceea ce privește partea de servicii financiar -contabile. Experiența anterioară de lucru cu o mare diversitate de firme a echipei ContaDB ne-a ajutat și pe noi să luăm cele mai bune decizii cu privire la structurarea și adaptarea situațiilor financiare. Suntem concentrați pe rezultate și ne bazăm întotdeauna pe rapiditatea și corectitudinea informațiilor primite de la echipa firmei de contabilitate ContaDB. Colaborăm din 2014 și acum suntem liniștiți pentru ca o echipă de profesioniști foarte bine pregatită se ocupă de tot ce înseamnă partea dificilă și sensibilă a unui business.

Iulian Pistol - Director General, TERRA PLAST TRADE S.R.L.

Cine suntem

ContaDB pune la dispoziție ce peste 15 ani de experiență în domeniu pentru a vă oferi servicii de contabilitate și suport de cea mai înaltă calitate.

Vino in echipa noastra
Vile de vanzare direct dezvoltator