Externalizarea salarizării

În România, din ce în ce mai multe firme decid să externalizeze salarizarea unor furnizori specializați. Vă propunem formula ContaDB de salarizare care vă conferă un serviciu eficient, realizat de specialiști la înalte standarde de calitate

ContaDB furnizează servicii complete pentru externalizarea tuturor activităților asociate administrării de personal și de calcul salarial. Echipa de consultanți ContaDB are o îndelungată experiență în construirea de soluții flexibile și personalizate, care acoperă toate aspectele activităților de salarizare și administrare de personal.

 • Obțineți un serviciu de salarizare complet, corect şi efectuat la timp
 • Reduceti riscurile şi faceți economie de timp şi bani
 • Eliminați povera asociată cu administrarea proceselor de calcul salarial

Externalizarea serviciilor de administrare personal şi salarizare

Prin intermediul serviciilor noastre de externalizare a salarizării şi de administrare de personal beneficiați de resursele adecvate şi de cunoştințele necesare pentru a gestiona şi a ține pasul cu sistemul de salarizare aflat în continuă schimbare Prin intermediul serviciilor noastre flexibile de externalizare a salarizării suntem în masură să vă oferim sprijin, acoperind toate activitățile de resurese umane şi salarizare:

 • Întocmirea contractelor individuale de muncă şi a actelor adiționale
 • Întocmirea dosarelor personale ale salariaților
 • Întocmirea ștatelor de plată și calculul contribuțiilor aferente salariilor
 • Întocmirea și depunerea declarațiilor 112
 • Calculul și evidența concediilor medicale şi de odihnă
 • Întocmirea adeverințelor solicitate de salariați
 • Întocmirea şi transmiterea registrului electronic de evidență al salariaților (REVISAL)
 • Întocmirea și depunerea dosarului pentru convenția de şomaj, în vederea obținerii subvenției  de la AJOFM
 • Întocmirea dosarului pentru recuperarea sumelor de la FNUASS
 • Consultanță privind salarizarea, ROI, ROF și fișa postului
 • Reprezentare în relatia cu autoritătile abilitate

Planificarea afacerii si strategie

Refacerea contabilității presupune un proces de analiză și identificare a erorilor contabile, care urmează a fi înlăturate prin prezentarea repetată a rapoartelor, executarea modificărilor necesare în arhiva documentelor primare și aplicarea modificărilor într-o bază de date.

Expertizele contabile pot fi efectuate doar de persoanele care au calitatea de expert contabil în condițiile legii, înscrise, cu viza la zi, în Tabloul Experților Contabili, actualizat anual de către CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România).
Serviciile oferite sunt de expertiză contabilă extrajudiciară, efectuată la cererea persoanelor fizice sau juridice care sunt interesate, dar fără ca să existe un dosar de anchetă, cercetare sau judecată.
.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos fers ducimus qui blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary  blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary occaecati.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos fers ducimus qui blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary  blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary occaecati.

Cine suntem

ContaDB pune la dispoziție ce peste 15 ani de experiență în domeniu pentru a vă oferi servicii de contabilitate și suport de cea mai înaltă calitate.

Vino in echipa noastra
Vile de vanzare direct dezvoltator