Cea mai ușoarã cale pentru a te putea dedica 100% dezvoltãrii afacerii tale o reprezintã externalizarea proceselor de contabilitate, salarizare și HR.

Externalizarea funcţiilor de contabilitate, salarizare și administrare de personal este de recomandat a fi fãcutã cãtre o firmã de contabilitate, cu mentalitate de partener și nu doar un furnizor de servicii.

Prin externalizarea cãtre noi a procesului contabil, de calcul salarial și al administrãrii dosarelor de personal, toate activitãţile firmei tale se vor desfãșura în conformitate cu normele legale în vigoare, iar responsabilitatea asupra organizãrii contabilitãţii,  a corectitudinii documentelor de personal, a calcului salarial și obligaţiilor fiscale va fi delegatã firmei de contabilitate ContaDB.

Sevicii de contabilitate și expertiză

Întelegem ca organizarea aspectelor ce ţin de contabilitate va asigura succesul afacerii dvs., de aceea puteţi avea convingerea cã serviciile noastre de contabilitate sunt realizate de consultanţi şi experţi contabili cu experienţã, care înţeleg multe domenii de activitate.

În plus, puteți avea siguranţa raportãrilor contabile, a declaraţiilor fiscale întocmite corect şi depuse la timp, deoarece ContaDB urmãreşte sã vã ofere siguranţa cifrelor şi a întregului proces financiar – contabil al afacerii dumneavoastrã.

Înființări firme și consultanțã

Pentru a începe cu dreptul afacerea, este foarte important să colaboraţi cu o echipă profesionistă şi experimentată în domeniul contabil și fiscal. Vă putem fi de folos de la primii paşi ai firmei dumneavoastrã până la transformarea acesteia într-o afacere de succes.

Va oferim sfaturi utile și consultanțã pentru înființarea firmei, alegerea formei de impozitare și ne ocupăm de toate operațiunile de înregistrare a firmei la Registrul Comerțului

Consultanță și optimizare fiscală

Indiferent de nivelul de dezvoltare al afacerii dumneavoastră, consultarea unui expert fiscal este o necesitate constantă, ținând cont de complexitatea legislaţiei din România şi mai ales, de importanţa ei.

Venim în ajutorul întreprinzătorilor în perioada controalelor fiscale şi în orice moment când e nevoie de clarificări, asistență şi informare privind legislaţia fiscală. Echipa ContaDB vă propune un set de soluţii utile de optimizare fiscală pentru afacerea dumneavoastră, considerând serviciul de consultanţă fiscală una dintre priorităţi.

Salarizare și administrare personal

Externalizarea proceselor de salarizare și HR este cea mai ușoarã cale pentru a te putea dedica 100% dezvoltãrii afacerii tale.

Externalizarea funcţiilor de salarizare și administrare de personal este de recomandat a fi facutã cãtre o firmã de contabilitate, deoarece toate aceste funcţii interacţioneazã în mod direct cu evidenţa contabilã, calculul obligaţiilor cãtre bugetul de stat și cel al asigurãrilor sociale.

Oricând ai nevoie de specialiști care sã te ajute cu operaţiunile legate de salarizare și personal, precum și cu evidenţele care decurg din acestea, poţi conta pe ContaDB ca partener.

Raportare Financiară, Contabilă și Statistică

Asigurăm realizarea rapoartelor contabile obligatorii în timp util și într-o manieră eficientă. Vă oferim o serie de servicii de raportare care cuprind atât întocmirea , certificarea și depunerea declarațiilor și a situațiilor financiare în conformitate cu prevederile legale, cât și diverse rapoarte statistice și către management.

Echipa noastră depune online declarațiile fiscale pe serverele instituțiilor, fără ca dumneavoastră să vă deplasați la sediul nostru. Confirmarea scrisă cu numărul de înregistrare primit la depunerea declarației vă este transmis prin email.

Vile de vanzare direct dezvoltator