Evidență contabilă

Va asiguram ca veti beneficia de servicii de contabilitate orientate catre sustinerea si cresterea performantei si a succesului afacerii, acesta fiind si scopul final al serviciilor de contabilitate oferite de noi. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu servicii de contabilitate care includ intotdeuna si componenta de consultanta, astfel incat sa detineti un control deplin asupra afacerii dumneavoastra si sa luati deciziile corecte.

 • Castigati timp si va puteti concentra mai bine asupra afacerii.
 • Beneficiati de asistenta noastra permanenta in cazul controalelor.
 • Beneficiati de experienta noastra contabila si fiscala in domenii diverse de activitate.

Externalizare servicii de contabilitate si raportare

Deoarece evidența contabilă trebuie ținută exact și după regulile impuse de lege, firma de contabilitate ContaDB vine cu o echipa de experti contabili si cu soluții profesioniste de organizare cât mai eficientă a departamentului financiar-contabil. Externalizarea activitatilor contabile reprezinta o alternativa pentru firmele care doresc eficientizarea activitatilor curente de natura financiar-contabila. Prin intermediul serviciilor noastre flexibile de externalizare a contabilitatii suntem in masura sa va oferim sprijin, acoperind toate activitatile financiar-contabile:

 • Inregistrarea documentelor contabile conform normelor in vigoare.
 • Evidenta analitica a clientilor si furnizorilor.
 • Evidenta global-valorica sau cantitativ-valorica a stocurilor.
 • Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale
 • Efectuarea periodica a punctajelor cu administratia financiara
 • Asistenta la controalele efectuate de organele statului
 • Evidenta mijloace fixe si calculul amortizarii.
 • Calculul impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat.
 • Intocmirea balantelor lunare si a registrelor ( registrul jurnal , registrul inventar si cartea mare )
 • Intocmirea, certificarea si depunerea bilantului contabil si a raportarilor semestriale
 • Intocmirea dosarelor in vederea obtinerii de creditare si leasing
 • Intocmirea de rapoarte manageriale periodice.

Planificarea afacerii si strategie

Refacerea contabilității presupune un proces de analiză și identificare a erorilor contabile, care urmează a fi înlăturate prin prezentarea repetată a rapoartelor, executarea modificărilor necesare în arhiva documentelor primare și aplicarea modificărilor într-o bază de date.

Expertizele contabile pot fi efectuate doar de persoanele care au calitatea de expert contabil în condițiile legii, înscrise, cu viza la zi, în Tabloul Experților Contabili, actualizat anual de către CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România).
Serviciile oferite sunt de expertiză contabilă extrajudiciară, efectuată la cererea persoanelor fizice sau juridice care sunt interesate, dar fără ca să existe un dosar de anchetă, cercetare sau judecată.
.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos fers ducimus qui blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary  blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary occaecati.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos fers ducimus qui blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary  blanditiis ed praesentium me voluptatums deleniti atque corrupti quos dolores et quas perse fores molestias excepturi sintionary occaecati.

Construim împreună evidența contabilă

Timp

Puteți dedica mai multă vreme aspectelor importante pentru creșterea afacerii pe care o conduceți. În plus, noi vă oferim sfaturi cum puteți să micșorați costurile și să creșteți profitul.

Încredere

Nu ai teamă de controale. Noi realizăm toate responsabilitățile contabile în conformitate cu indicațiile organelor financiare şi fiscale.

Control

Țineți la control toate aspectele legate de contabilitate. Întotdeauna ridicăm receptorul și vă răspundem la orice întrebare.

 

Solicitați o ofertă!

Cine suntem

ContaDB pune la dispoziție ce peste 15 ani de experiență în domeniu pentru a vă oferi servicii de contabilitate și suport de cea mai înaltă calitate.

Vino in echipa noastra
Vile de vanzare direct dezvoltator