• Locul 1 în Topul local al membrilor CECCAR Dâmbovița, Categoria Societăţi de expertiză contabilă.
  • Cifră de afaceri mai mare cu 65% decât în anul precedent
  • 120 clienți în portofoliu, din 4 județe (București, Ilfov, Dâmbovița, Prahova)

UPTITUDE GLOBAL SOLUTIONS, rămâne numărul 1 în topul firmelor de contabilitate din Dâmbovița, chiar și în vremuri de incertitudine

Această recunoaștere a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) vine să confirme munca depusă de echipa noastră și ne dă încredere că alegerile făcute, mai ales în aceasta perioadă, sunt cele mai bune. Premiul obținut ne onorează și ne obligă totodată  să creştem calitatea serviciilor  oferite  clienților noștri.

Doresc să mulțumesc întregii echipe, colegilor fără de care nu am fi putut reconfirma poziția  de lider în Judetul Dâmbovița,  numarul 1 în segmentul consultanței financiar – contabile, a soluțiilor de externalizare, a serviciilor de salarizare și administrare de personal. Mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată și promitem să devenim și mai buni.

Ionuț Sitaru, fondator Uptitude Global Solutions

Cifrele reflectă evoluția companiei UPTITUDE GLOBAL SOLUTIONS. Alegerile de business pe care le-au făcut au confirmat un  parcurs financiar cu o evoluţie bună în ultimii ani. Compania și-a extins activitatea în 4 județe (Bucuresti, Ilfov, Dâmbovița, Prahova), având în prezent un portofoliu de peste 120 de clienți.

Managementul modern și o echipă puternică formată din profesioniști, experți contabili, contabili autorizați și consultanți fiscali, reprezintă cheia succesului. Compania investește continuu în standardele de calitate practicate și în implementarea de soluții pentru automatizarea proceselor financiar-contabile, salarizare și administrare personal.

20 de ani de experiență și peste 20 de domenii de activitate, de la comerț clasic – retail și distribuție la comerț online, de la prestări servicii, la producție, construcții și dezvoltare imobiliară, inclusiv sănătate, agricultură, media și divertisment, horeca, asigurări, IT, firme de import export.

Liderii de business configurează noi strategii

Suntem alături de clienții noștri și în contextul dificultăților economice, provocate de pandemie, și încercăm să privim dincolo de criză și să configurăm strategii eficiciente pentru aceștia. Privim cu încredere spre 2021 și credem că succesul va fi de partea companiilor care vor reuși să-și regândească conceptul de business și să stabilizeze veniturile și rata profitabilității. De asemenea, recomandăm o prioritizare a investițiilor în digital si tehnologie. UPTITUDE GLOBAL SOLUTIONS își dezvoltă divizia dedicată comerțului online. Foarte multe business-uri s-au orientat spre online. Ne dorim să fim partener suport pentru clienții care își dezvoltă business-uri în digital, țintind atât piață locală, cât și piață internațională și pentru aceasta ne consolidăm echipa  experți contabili și consultanți fiscali capabili să soluționeze orice provocare și să armonizeze practicile comerciale ale clienților noștri cu cele europene sau internaționale.

Ionuț Sitaru, fondator Uptitude Global Solutions